Jongeren en Studenten

Jongeren en studenten (for English: see here)

Op dinsdagavond wordt in de dojo in Lunetten een speciale training gegeven voor jongeren en studenten in de leeftijd van 15 tot ca 26 jaar. Naast behendigheid, kracht en conditie worden er veel randori trainingen gegeven en worden de technieken verder verfijnd voor het 1e dan examen of hoger.

Kata training

Voor de judoka’s die hun technieken nog verder willen verfijnen is op dinsdagavond een speciale kata training. Dit gebeurt onder deskundige leiding van Joop Mackaay (7de dan) en Henny Stomphorst (5de dan).

Wedstrijdtraining en Top Judo Utrecht

Naast de reguliere training kan kosteloos meegetraind worden met de wedstrijdtraining op vrijdagavond in Lunetten. In deze wedstrijdtraining worden de aangeleerde technieken toegepast in specifieke wedstrijdsituaties en worden er extra veel oefengevechten (randori’s) gehouden. Door deze training worden de judoka’s beter voorbereid op deelname aan wedstrijden.

Daarnaast participeert Judo Ryu Mackaay in Top Judo Utrecht. Deze stichting biedt extra trainingsfaciliteiten, ondersteuning en begeleiding aan talentvolle judoka’s van verschillende verenigingen uit de regio om zo het judo in Utrecht en omgeving naar een hoger niveau te brengen. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Deelname aan TJU geschiedt na overleg met de trainer. Zie ook: www.topjudoutrecht.nl

Kom langs om te kijken of mee te doen met een proefles en word lid. De eerste vier lessen zijn gratis!

Aanmelden en/of een keer een proeftraining volgen kan via ledenadministratie@judomackaay.nl