Volwassenen en katatraining

Vanwege corona zijn de trainingen voor leden vanaf 18 jaar aangepast!
Zie dit bericht voor meer informatie

Volwassentraining

Elke dinsdagavond wordt in de dojo in Lunetten trainingen gegeven aan een grote groep volwassen variërend van 30 tot 80 jaar. De trainingen worden gegeven door Joop Mackaay (7e dan) en Henny Stomphorst (5e dan).

Katatraining

Elke dinsdagavond wordt er in de dojo in  Lunetten katatraining gegeven onder de deskundige leiding van Joop Mackaay (7e dan) en Henny Stomphorst (5e dan). Nage-no-kata, Katame-no-kata, Gonosen-no-kata, kime-no-kata, ju-no-kata: er is veel ervaring aanwezig, en ook de nieuwste ontwikkelingen worden uitgebreid besproken en behandeld tijdens de training, zoals de verschillen tussen busen- en kodokan-kata.

Katatraining voor niet-leden

Judoka’s die geen lid zijn van Judo Ryu Mackaay kunnen tegen betaling meedoen en hun kata’s oefenen om zich goed voor te bereiden op een danexamen. De ervaren leraren Henny Stomphorst (5e Dan) en Joop Mackaay (7e dan) kunnen je alle kneepjes van diverse kata’s haarfijn uitleggen, zowel Kodokan- als Busenstijl. O.a.: nage-no-kata, gonosen-no-kata, kime-no-kata, ju-no-kata, koshiki-no-kata en katame-no-kata.
Een strippenkaart voor 10 trainingen, of 5 trainingen met partner, kost €50. De strippenkaart is te koop aan het begin van een katatraining.

Aanmelden en/of een keer een proeftraining volgen kan via ledenadministratie@judomackaay.nl