Volwassenen en katatraining

Volwassentraining

Elke dinsdagavond van 20 tot 21 uur wordt in de dojo in Lunetten een techniektraining gegeven aan een groep volwassen variërend van 30 tot 80 jaar. De trainingen worden gegeven door Joop Mackaay (7e dan) en Henny Stomphorst (5e dan).

Katatraining

Elke dinsdagavond wordt na 21 uur een katatraining gegeven onder de deskundige leiding van Joop Mackaay (7e dan) en Henny Stomphorst (5e dan). Er is veel kennis en ervaring in nage-no-kata, katame-no-kata, gonosen-no-kata, kime-no-kata, ju-no-kata en koshiki-no-kata. Ook de nieuwste ontwikkelingen worden uitgebreid besproken en behandeld tijdens de training, zoals de verschillen tussen Busen- en Kodokan-kata.

Katatraining voor niet-leden

Judoka’s die geen lid zijn van Judo Ryu Mackaay kunnen tegen betaling meedoen en hun kata’s oefenen om zich goed voor te bereiden op een danexamen. De ervaren leraren Henny Stomphorst (5e Dan) en Joop Mackaay (7e dan) kunnen je alle kneepjes van diverse kata’s haarfijn uitleggen, zowel Kodokan- als Busenstijl.
Een strippenkaart voor 10 trainingen, of 5 trainingen met partner, kost € 50. De strippenkaart is te koop aan het begin van een katatraining.

Aanmelden en/of een keer een proeftraining volgen kan via ledenadministratie@judomackaay.nl