Vrijwilligers

Judo Ryu Mackaay is een  vereniging die geheel op vrijwilligers draait. Alleen de leraren, die hiervoor speciale opleidingen hebben afgerond, krijgen een kleine vrijwilligers vergoeding voor de lessen die zij geven.

De leraren doen, net als het bestuur en de overige vrijwilligers voor de vereniging nog vele andere werkzaamheden naast de lessen. Er wordt van alles georganiseerd, zoals bijvoorbeeld het jaarlijks jeugdweekend dat door kinderen en ouders wordt geroemd, de clubkampioenschappen, het randoritoernooi en andere activiteiten.

Al deze vrijwilligersactiviteiten houden de contributie betaalbaar.

Vrijwilligerstaken kunnen incidenteel zijn, zoals foto’s maken op een toernooi, een nieuwsbericht schrijven, helpen bij een toernooi of een keer de uitdaging aangaan om een paar honderd euro aan sponsorgeld te genereren om het door ons georganiseerde en in de regio goed bekende Utrechts Judo Toernooi betaalbaar te houden.

Wij willen u vragen na te denken of u iets kunt betekenen voor de vereniging.

Natuurlijk zijn er ook vrijwilligersposten die voor een paar jaar kunnen ingevuld, zoals het penningmeesterschap en de ledenadministratie.Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Wie wordt het nieuwe bestuurslid uit Leidsche Rijn?

Wij vinden het belangrijk dat het bestuur een goede afspiegeling is van de vereniging. Daarom zoeken wij een ouder die plaats wil nemen in het bestuur om de jeugdleden te vertegenwoordigen.  Overige taken kunnen verder ingevuld worden. Meer informatie bij Cyriel Kluiters: secretaris@judomackaay.nl

Gezocht: PR-medewerker

Als PR-medewerker promoot je judo en de vereniging. Belangrijkste taken zijn het maken en bijhouden van het promotiemateriaal, overleg met de gemeente, het deelnemen en organiseren van sportpromoties op wijkmarkten en clinics en het meedenken over het pr beleid van de vereniging. Je maakt deel uit van de pr commissie (in oprichting) die ongeveer 2 keer per jaar vergadert. De geschatte belasting is ongeveer 4 uur per maand

Gezocht: Verslaggever(s)

De reporter maakt foto’s en een kort nieuwsberichtje van belangrijke gebeurtenissen, zoals examens, clubkampioenschappen, toernooien, kamp en andere activiteiten en plaatst de stukjes op de website.

Stuur een mail naar voorzitter@judomackaay.nl als je interesse hebt in een van de functies of meer wilt weten.