Jeugdtraining

Jeugdtraining

In de jeugdtrainingen leer je spelenderwijs en stap voor stap de judotechnieken zoals goed vallen, grijpen en werpen. Je wordt er behendig en sterk van en leert met respect en beheersing om te gaan met je tegenstander.

Wedstrijdtraining

Voor gemotiveerde judoka’s die het leuk vinden om aan wedstrijden mee te doen, biedt de vereniging op vrijdag middag in Lunetten en Leidsche Rijn een extra wedstrijdtraining aan. In deze wedstrijdtraining worden de aangeleerde technieken toegepast in specifieke wedstrijdsituaties en worden er extra veel oefengevechten (randori’s) gehouden. Door deze training worden de judoka’s beter voorbereid op deelname aan wedstrijden.  Aan deze training zijn geen extra kosten verbonden.

Top Judo Utrecht

Daarnaast participeert Judo Ryu Mackaay in Top Judo Utrecht. Deze stichting biedt extra trainingsfaciliteiten, ondersteuning en begeleiding aan talentvolle judoka’s van verschillende verenigingen uit de regio om zo het judo in Utrecht en omgeving naar een hoger niveau te brengen. Hier zijn wel kosten aan verbonden.  Deelname aan de wedstrijdtraining en aan TJU geschiedt na overleg met de trainer.

Kom langs om te kijken of mee te doen met een proefles en word lid. De eerste vier lessen zijn gratis!

Aanmelden en/of een keer een proeftraining volgen kan via ledenadministratie@judomackaay.nl.