Goede resultaten DK Teams in Ede op 7 mei jl.

Op zaterdag 7 mei jl. heeft Judo Ryu Mackaay samen met Erik Verlaansport gezamenlijk met drie teams meegedaan aan het Districtskampioenschap Teams in sporthal ” ’t Riet”  in Ede.
Het was een geweldig geslaagd evenement met zeer goede resultaten!
Het team jongens 12 jaar heeft goed geknokt maar is 3e geworden in de poule en mocht daardoor niet naar de finale ronde. Deelnemers van Judo Ryu Mackaay in dit team waren:

• Casper Doelman
  • Dian Bo Blokland
  • Luuk Nieboer
  • Stan Lauret

Het Welpenteam wist in de voorronden alles te winnen. Achtereenvolgens werden JV Duurstede, Tomoda en Judo Ryu Rijkse verslagen. In de halve finale bleek Arnhem net iets sterker, zij wonnen met 4 – 3.  De daaropvolgende strijd om het brons was heel spannend maar werd met 4 – 3 gewonnen van de andere verliezend halve finalist, JV Duurstede. Eindresultaat, een welverdiende 3e plaats, een mooie beker en iedereen een bronzen medaille. Deelnemers van Judo Ryu Mackaay in dit team waren:

• Daaf Greven
  • Youri Besamuska

Tot slot was het de beurt aan het jongensteam 15 jaar. Alle leden van dit team nemen wekelijks deel aan de trainingen van Top Judo Utrecht. In de poule werd alleen verloren van het combinatieteam van JV Duurstede en SI Hoogland, en gewonnen van Judoschool Baberio en Sport & Bewegen. In een zinderende halve finale werd vervolgens het team van Top Judo Nijmegen verslagen met 3 – 2. Voor de finale moesten we wederom de mat op tegen het combinatieteam van JV Duurstede en SI Hoogland, maar deze ploeg was echt te sterk voor onze helden.  Het werd een tweede plaats en ook voor dit team een mooie beker en zilveren medailles.  Deelnemers van Judo Ryu Mackaay in dit team waren: