Grote Clubactie 2020

Ook dit jaar doet judovereniging Mackaay weer mee net de Grote Clubactie.
Met de opbrengst kunnen we vele leuke dingen doen. U kunt als lid, ouder of sympathisant natuurlijk ook zelf loten kopen!

Leden verkopen zelf loten

Iedereen binnen onze vereniging kan loten verkopen, zowel jeugdleden als volwassen leden. De jeugdleden gaan met verkoopboekjes aan de slag. Ze vragen ouders, familie of buren of ze loten willen kopen om zo onze club te steunen. En als je een lot koopt, maak je kans op mooie prijzen! Deze actie is nu bijna afgelopen.

EN …………………….

De 20-loten-waardebon is dit jaar nog leuker!

Heb jij al 20 loten of meer verkocht dan ontvang je een 20-loten-waardebon. Met de waardebon krijg jij flinke korting op leuke dagjes uit, en gratis entreekaartjes.

Maar u kunt ook zelf direct loten online kopen

Als volwassen lid, ouder of sympathisant van onze club, kunt u natuurlijk ook zelf loten kopen. Dat kan t/m 30 november. Dit is de link naar de Grote Clubactie voor judovereniging Mackaay.

Wat doen we met het geld?

Met het geld van de Grote Clubactie kunnen we extraatjes voor de jeugd financieren.

Helaas is door de Corona het Judokamp dit jaar 2020 niet doorgegaan, maar we hopen dat we volgend jaar wel weer op Judokamp kunnen gaan!

We zijn weleens gaan zwemmen of een patatje gaan eten. Binnenkort gaan we met een groep naar KidZcity. En genoeg leuke dingen om te doen volgend jaar als Corona maar eens zelf op vakantie gaat.

DUS JEUGD EN OUDERE LEDEN, DOE JE BEST OM ZOVEEL MOGELIJK LOTEN TE VERKOPEN EN KOPEN.

Koop hier online loten voor de club!