Sponsoring

Bistro Lunetten Utrecht

Bistro Lunetten vindt kwaliteit, betaalbaarheid en klant tevredenheid essentiële kernwaarden. De klant moet een goede ervaring hebben en met een glimlach terug denken aan Bistro Lunetten. Ook Judo Mackaay ziet dit als belangrijke kernwaarden en is daarom een samenwerking gestart. Neem een kijkje op de website van Bistro Lunetten om vast de menukaart te bekijken en maak daarna gebruik van de Judo Mackaay kortingsbon om nog goedkoper gebruik te kunnen maken van het eten van Bistro Lunetten. U helpt daarmee niet alleen u zelf maar ook onze club. www.bistro-lunetten.nl

Kortingsbon voor Bistro Lunetten

Sponsorbeleid

Om judo leuk en betaalbaar te maken is soms hulp nodig. Daarom zoekt Judo Mackaay naar partners die onze vereniging willen sponsoren met daar tegenover een gepaste tegenprestatie van onze club. Wilt u kinderen en sport steunen dan is Judo Mackaay een goede partner om mee samen te werken.

Zowel particulieren als ondernemers kunnen ons sponsoren. Wij maken altijd een persoonlijke en passende samenwerking waarbij het voor ons belangrijk is dat de voordelen voor u rendabel zijn. De sponsoring die wij ontvangen kunt u zelf kiezen en mag in geld of natura. Wij staan open voor elk idee met betrekking tot sponsoring en gaan graag met u in gesprek over de diverse mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons of wilt u graag meer informatie, neem dan contact op met Sharmarke Mahamoud via sharmarke@judomackaay.nl of bel met 06-27159469.