Over ons

Judo Ryu Mackaay is een vereniging die in Lunetten en Leidsche Rijn judotraining geeft aan jong en oud. De training wordt met veel plezier gegeven door goed opgeleide trainers. De vereniging wordt gerund door vrijwilligers, hierdoor blijft de contributie laag.

Judo Ryu Mackaay is een vereniging die volledig door vrijwilligers wordt gerund.

Hierdoor is het mogelijk om de contributie voor onze leden zo laag mogelijk te houden.

De contributie is per kalenderjaar verschuldigd en bedraagt:
– Leden t/m 17 jaar                                                € 155,00
– Studenten en middelbare scholieren         € 200,00
– Overige leden                                                        € 225,00
Inschrijfgeld nieuwe judoka’s (inclusief embleem) € 3,00.
Lidmaatschap JBN is verplicht, voor de contributie zie www.jbn.nl

Naast de reguliere trainingen bieden wij speciale wedstrijdtraining en katatraining aan. Daarnaast participeert Judo Ryu Mackaay in Top Judo Utrecht, een stichting die met succes het wedstrijdjudo naar een hoog niveau brengt. Door judoka’s van Judo Ryu Mackaay en Top Judo Utrecht wordt deelgenomen aan nationale- en internationale toernooien.

Judo Ryu Mackaay is een actieve vereniging. Er worden instaptoernooien, clubkampioenschappen en het Utrecht Judo Toernooi georganiseerd. Daarnaast worden er activiteiten voor de jeugd georganiseerd waaronder een jaarlijks jeugdkamp in de bossen rond Utrecht.

Judo Ryu Mackaay draagt het keurmerk van Judo Bond Nederland. Voor u betekent dit dat het beleid en de werkwijze van de vereniging op orde is en dat de de trainers betrouwbaar en gediplomeerd zijn.

De trainingen worden gegeven in Lunetten en Leidsche Rijn, zie Locaties en tijden