Prima resultaten op het Heidetoernooi te Ede

Met 2 eerste plaatsen van Sander Looy en Christiaan Hendriksen en nog 2 derde plaatsen van Kyra van der Meijden en Luuk Nieboer was het weer een succesvol weekend.

Sander Looy moest er hard voor werken in het laatste toernooi voor de vakantie. Met een prima punt versloeg hij in de finale Valentino Hagg die hem een verdiende eerste plaats opleverde. Golddigger Christiaan Hendriksen pakte overtuigend dit jaar zijn 10de toernooi overwinning met 4 ippons op het Heidetoernooi. Maar ook onze Kyra van der Meijden judode goed en veroverde ook een mooie bronzen medaille. Last but not least was het Luuk Nieboer die zijn draai goed gevonden heeft in de -18 en won ook een mooie bronzen medaille. Mede dankzij deze podium plekken heeft  TopJudo Utrecht samen met Judo Ryu Mackaay, Erik Verlaan Sport, Judo Ryu Rijkse, Judo Vereniging Groot Houten, BVM de Meern en  De Voltreffer de clubbeker gewonnen door het behalen van de meeste podiumplaatsen.