Aangepaste trainingen voor volwassenen

Aangezien het aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus toch weer opgelopen is, hebben we voor alle leden vanaf 18 jaar een aangepaste training. De risico’s in de zaal zijn te groot en de afstanden kunnen niet in acht worden genomen. Judoën is dus niet mogelijk. We willen voor alle leden vanaf 18 jaar een alternatief bieden. De komende weken zullen de trainers een buitentraining verzorgen, waarbij afstand goed in acht gehouden zal worden.

De oefeningen proberen we zoveel mogelijk te laten aansluiten bij judo. We zijn ook bezig om voor het vervolg (later in het seizoen) een alternatieve locatie binnen te vinden die groter is dan het zaaltje in de sporthal aan het Zwarte Woud in Lunetten, zodat we  – ook dan met een aangepaste training – met afstand kunnen trainen. We denken aan de locatie in Leidsche Rijn.

Dinsdag 1 september zullen we de training om 20 uur beginnen in “De Kuil”, het veld langs het Seychellenpad. Henny Stomphorst zal daar samen met Irma Rijkse de training verzorgen. Dit duurt tot 21 uur. Parkeren kan op Seychellen.

Dinsdag 8 september begint de training om half acht omdat het snel donker wordt!

De katatraining gaat voorlopig niet door!

Aanwijzingen voor de sporters

  • blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 °C)
  • blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 °C) en/of benauwdheidsklachten. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten
  • blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 10 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 10 dagen na het laatste contact
  • kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de training naar de sportlocatie
  • kom reeds omgekleed (sportkleding, geen judopak) naar de locatie
  • verlaat direct na de training de sportlocatie
  • vermijd het aanraken van je gezicht
  • schud geen handen